KATALOG KSIĘGOZBIORU |
AUTOR: | Gaudry, François-Régis | ||||
POZ/ODP: | François-Régis Gaudry & Alessandra Pierini & Stéphane Solier & Ilaria Brunetti ; tłumaczenie Agnieszka [>>] | ||||
ADRES WYD.: | Kraków : Znak Koncept, 2022. | ||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wydanie I. | ||||
OPIS FIZYCZ.: | 463, [1] strona : fotografie, ilustracje, mapy, portrety ; 34 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD/INWENT: | 173000416161 | 41616 | |||
UWAGI: | Na okładce podtytuł: wszystko o kuchni włoskiej. Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie. Bibliografia na stronie 462. Indeksy. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Sekrety włoskiej kuchni
Tytuł oryginału: "Perché agli italiani piace parlare del cibo : un itinerario tra storia, cultura e costume,".
AUTOR: | Kostukovič, Elena Aleksandrovna | ||||
POZ/ODP: | Elena Kostioukovitch ; przedmowa Umberto Eco ; z włoskiego przełożył Jan Jackowicz. | ||||
ADRES WYD.: | Warszawa : Albatros, 2020. | ||||
HASŁA: | |||||
WYDANIE: | Wydanie II, poprawione. | ||||
OPIS FIZYCZ.: | 599, [1] strona : fotografie ; 25 cm. | ||||
SYGNATURA: | 64 | ||||
KOD/INWENT: | 173000416154 | 41615 | |||
UWAGI: | Bibliografia na stronach 580-597. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
|